24/9/10

Το έτος 2012




Τι κάνει τη συγκεκριμένη χρονιά τόσο σημαντική;....
Οι Ολυμπιακοί στο Λονδίνο;Όχι. Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, ladies and gentlemen, πρόκειται να έρθει το Τέλος του Κόσμου! Ναι, πρόκειται για μια ακόμα προφητεία-θεωρία όπως εκείνη που ήθελε όλους τους υπολογιστές να τα "έφτυναν" με τον ερχομό της Νέας Χιλιετίας.

Αυτή τη φορά οι "ιθύνοντες" του τρόμου είναι οι Μάγιας και το ημερολόγιο τους που έχει πέσει μέσα σε δεκάδες περιστατικά, όπως μια έκλειψη ηλίου που συνέβη αιώνες μετά τους υπολογισμούς τους. Υπολόγιζαν τον χρόνο σε Χρόνο-Κύκλους: τον «μικρό-κύκλο» που διαρκεί 52 χρόνια, τον «μέγα-κύκλο» που διαρκεί 5125 χρόνια (από το 3114 π.Χ έως το 2012 μ.Χ) και τον «γίγα-κύκλο» που διαρκεί 26.000 χρόνια. Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, και οι τρεις κύκλοι κλείνουν και ο κόσμος καταστρέφεται.

Βέβαια, το περίεργο είναι ότι οι προφητείες τους συμπίπτουν με ένα άλλο εξαιρετικά σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο: αυτήν ακριβώς την ημερομηνία ο ήλιος θα βρίσκεται στο κέντρο του γαλαξία και όλοι οι πλανήτες θα ευθυγραμμιστούν, κάτι που συμβαίνει κάθε 26.000 χρόνια! Κάποιοι λένε ότι οι πόλοι τη Γης θα αντιστραφούν, κάποιοι άλλοι ότι η "αλλαγή" αυτή θα είναι πνευματική και όχι υλική.

Δεν έγινε και κάτι, αυτό το μυστήριο θα λυθεί σύντομα. Θα το δούμε σε 3 χρονάκια. Πάντως το ότι και το Ινδικό ημερολόγιο, Κάλι Γιούγκα, σταματάει την ίδια χρονική περίοδο, ίσως θα έπρεπε να μας ανησυχήσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails