21/9/10

Μωρό επέζησε μετά από 7 ανακοπές καρδιάς!Κι όμως γίνονται θαύματα! Ο μικρός Ivan Cawley... επανήλθε στη ζωή όχι μία, όχι δύο αλλά εφτά φορές. Το παιδί που είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα εξέπληξε τους γιατρούς και τους γονείς του με τη συγκινητική του θέληση για ζωή.

Σε ηλικία δέκα μηνών ο μικρός εμφάνισε ένα σημάδι στην κοιλιά του και οι γονείς αν και στην αρχή θεώρησαν ότι πρόκειται για ανεμοβλογιά, στη συνέχεια με την καθοδήγηση των γιατρών τον οδήγησαν στο νοσοκομείο, όπου και διαγνώστηκε η μηνιγγίτιδα.


O μικρός Ivan 2 μήνες μετά την περιπέτεια του, μαζί με τη μητέρα του.

Ο μικρός μεταφέρθηκε στην εντατική μονάδα όπου υπέστη και την πρώτη ανακοπή καρδιάς, παραμένοντας χωρίς σφυγμό για δώδεκα ολόκληρα λεπτά! Οι γιατροί προετοίμασαν τους γονείς για τα χειρότερα, η κατάσταση του μικρού ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη, ωστόσο ο Ivan κατάφερε να επιβιώσει και των 6 ακόμη ανακοπών που ακολούθησαν μέσα στις επόμενες 8 ώρες, της εφιαλτικής εκείνης νύχτας της 4ης Ιουλίου!

Κάθε φορά το προσωπικό του νοσοκομείου τον επανέφερε στη ζωή, χαρίζοντας στους γονείς του την ελπίδα. Η μητέρα του, η εικοσάχρονη Sade Jackson εξομολογείται στην εφημερίδα Daily Mail ότι δεν πίστευε πως το παιδί της θα τα κατάφερνε.

Ο Ivan έμεινε προσωρινά παράλυτος λόγω της ασθένειας και παρέμεινε διασωληνωμένος στην εντατική για μια ολόκληρη εβδομάδα. Το μωρό σταδιακά έδειξε σημάδια ανάνηψης και ξεκίνησε να αναπνέει και πάλι μόνο του σκορπίζοντας χαρά και έκπληξη στο προσωπικό του νοσοκομείου. Ο μικρός είχε ταχεία ανάρρωση και κατάφερε να επανέλθει πλήρως!

Απομένει μία τελευταία εξέταση τις επόμενες μέρες και αν τα αποτελέσματα της είναι καλά τότε ο μικρός είναι και οριστικά πλέον "καθαρός" από την ασθένεια και απολύτως εκτός κινδύνου.

Οι γονείς του Ivan ετοιμάζουν μια εκδήλωση στην pub τους προς τιμήν των γιατρών, καθώς θεωρούν πως αυτό είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν για να τους ευχαριστήσουν.


tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails