15/9/10

Πεθερός ξυλοκόπησε τον γαμπρό του!Στην εκκλησία θα πήγαινε το ζευγάρι για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου αλλά τελικά θα καταλήξει στα δικαστήρια…
Ο λόγος;;; Πεθερός και κουνιάδος έστειλαν τον μέλλοντα γαμπρό τους στο νοσοκομείο!


Τον «έσπασαν» στο ξύλο αφού διαφώνησαν για κάποιον καλεσμένο, τον οποίο ο γαμπρός από ότι φαίνεται δεν ήθελε να δει ούτε ζωγραφιστό.
Ο ξυλοδαρμός έγινε όταν πατέρας και γιος επισκέφτηκαν τον μέλλοντα γαμπρό τους σε κατάστημα της περιφέρειας όπου και επρόκειτο να γίνει ο γάμος. Εκεί προσπάθησαν να τον πείσουν να καλέσει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο. Όταν είδαν ότι ο νεαρός είναι ανένδοτος αγρίεψαν… του επιτέθηκαν κα του «τις έβρεξαν»!
Ο γαμπρός έντρομος και με το δίκιο να τον πνίγει τηλεφώνησε στην αγαπημένη του και της διηγήθηκε τα όσα είχαν κάνει πατέρας κα γιος. Αντί όμως η μέλλουσα νύφη να πάρει το μέρος του αρραβωνιαστικού της, υποστήριξε τους δικούς της.
Εκείνος τότε έγινε «κόκκινος» από το θυμό του, έσπευσε σε νοσοκομείο της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες αλλά και για να καταγραφούν τα πειστήρια του εγκλήματος και ανανέωσε το ραντεβού του με την οικογένεια… αυτή τη φορά στα δικαστήρια!
(star)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails