14/9/10

Σούπερ ανδρικά εσώρουχα για στατική γυμναστική






esoroyxa_AdresΟι επιχειρηματίες που θα ήθελαν να γυμνάζονται καθημερινά, αλλά δεν τους το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους είναι ο στόχος μίας εταιρίας κατασκευής εσωρούχων προηγμένης τεχνολογίας που υπόσχονται να γυμνάζουν το σώμα μακριά από τα γυμναστήρια. Ο ιδρυτής της αυστραλιανής εταιρίας Equmen, Γκάβιν Τζόουνς, εξηγεί ότι τα "εσώρουχα συμπίεσης" δοκιμάστηκαν από κορυφαίους αθλητές οι οποίοι και έδωσαν την έγκρισή τους, προτού κυκλοφορήσουν στο εμπόριο. Η εταιρία θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2012 και γυναικεία σειρά αντίστοιχων εσωρούχων. Πρώην δημοσιογράφος, ο 43χρονος Τζόουνς συνεργάστηκε με μία αμερικανίδα φίλη του, πρώην στέλεχος..
επενδυτικής τράπεζας, την Κόρι Τσανγκ, και μετά από ένα χρόνο έρευνας και επένδυση περίπου 1.4 εκατομμυρίων δολαρίων, παρουσίασαν τη νέα γραμμή σούπερ-εσωρούχων γυμναστικής για άνδρες. Βρήκαν έναν κατασκευαστή στο Ισραήλ, ο οποίος διέθετε το απαιτούμενο ιδιαίτερα ελαστικό, χωρίς ραφές και εύκαμπτο ύφασμα.
Η σειρά κυκλοφόρησε στην αγορά πριν από ένα χρόνο και υπόσχεται να χαρίσει στους πολυάσχολους άνδρες καλύτερη στήριξη της μέσης τους, να βελτιώσει τη στάση τους και την κυκλοφορία του αίματος, αλλά και τη σιλουέτα τους.
Η σειρά των ανδρικών σούπερ εσωρούχων πωλείται στην Αυστραλία, τη Βρετανία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ισπανία, τη Νότιο Αφρική και την Ταϊβάν και αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει και στη Σκανδιναβία, τη Νότιο Κορέα, την Ιαπωνία και τη Νέα Ζηλανδία.
ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ-REUTERS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails