15/10/10

Μία παράξενη ροζ ιστορία στην Κομοτηνή


Μία παράξενη ροζ ιστορία στην Κομοτηνή

Θα μπορούσε να είναι άλλη μια συνηθισμένη ιστορία «κέρατου» με θύμα τον απατημένο σύζυγο, αν δεν υπήρχε ο... σκύλος, ο οποίος φρόντισε με το δικό του τρόπο να αποδώσει δικαιοσύνη! Πώς; Απλά επιτέθηκε με σεξουαλικές ορέξεις στον νεαρό εραστή της αφεντικίνας του! Το περιστατικό.....
που δημοσίευσε η τοπική εφημερίδα της Κομοτηνής «Ο Χρόνος», είναι πρωτοφανές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας νεαρός που είχε ερωτικές σχέσεις με παντρεμένη χρειάστηκε να μείνει στην αυλή του σπιτιού της γυμνός επειδή γύρισε ξαφνικά ο σύζυγός της. Τότε ήταν που άρχισε να τον... γλυκοκοιτάζει ο μεγαλόσωμος σκύλος της οικογένειας. Αποτέλεσμα; Για αρκετή ώρα ο νεαρός, που δεν μπορούσε να απομακρυνθεί γυμνός αλλά ούτε να βγει από την κρυψώνα του, αναγκάστηκε να παλέψει με το ζώο για να γλιτώσει από τις ορέξεις του.

Το περιστατικό μοιάζει απίστευτο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό. Το ζευγάρι βρισκόταν στο σπίτι της γυναίκας, όπου συνήθιζαν να συναντιούνται για να ζουν τον έρωτά τους. Εκεί κλείστηκε και το τελευταίο ραντεβού τους την ημέρα που ο σύζυγος θα απουσίαζε από την Κομοτηνή σε ταξίδι για δουλειές. Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε ήδη γδυθεί, την ώρα όμως των ερωτικών περιπτύξεων εμφανίστηκε ξαφνικά ο σύζυγος, ο οποίος παρ’ ότι ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει αργά το βράδυ κάτι είχε ξεχάσει και επέστρεψε για να το πάρει.

Οπως είναι φυσικό, όταν η γυναίκα άκουσε το κλειδί να γυρνάει στην πόρτα, πανικοβλήθηκε και ο νεαρός αναγκάστηκε να πηδήξει από το παράθυρο. Δεν υπήρχε χρόνος όμως να ντυθεί κι έτσι αναγκάστηκε να βγει γυμνός στην αυλή για να κρυφτεί από τον άρτι αφιχθέντα σύζυγο. Και μπορεί μεν ο σύζυγος, αφού πήρε τα πράγματά του, να έφυγε και πάλι για τον προορισμό του, ωστόσο όση ώρα παρέμεινε στο σπίτι, ο νεαρός περνούσε δύσκολες ώρες στην αυλή. Ο μεγάλος σκύλος, που είδε γυμνό τον νεαρό, αντί να του δείξει τα δόντια του αποφάσισε να του δείξει... τον έρωτά του! Ο νεαρός πέρασε... στα βουβά τα πάνδεινα και σε αυτή την περίεργη θέση, σχεδόν αγκαλιά με το σκύλο παλεύοντας να του ξεφύγει, τον βρήκε η γυναίκα όταν τον αναζήτησε στην αυλή και κατέφερε τελικά να τον σώσει από το τετράποδο.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails