12/11/10

Μωράκι έπεσε από τον 7ο στην αγκαλιά περαστικού!


Ο λόγος για ένα κοριτσάκι 15 μηνών που έπεσε χθες από διαμέρισμα του 7ου ορόφου στο Παρίσι, έκανε γκελ στην τέντα ενός καφέ και κατέληξε στην αγκαλιά ενός περαστικού, σχεδόν χωρίς γρατζουνιά.Δεν πιστεύει στ' αυτιά της η μικρή για την περιπέτεια της συνομηλίκου της.. Σύμφωνα με την ανακοίνωση.... της αστυνομίας το κοριτσάκι έπεσε από το παράθυρο ενώ έπαιζε με την 4χρονη αδελφή του χωρίς την επίβλεψη κάποιου ενηλίκου. Φαίνεται να μην έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό και ...παρακολουθείται σε κοντινό νοσοκομείο.

Δημοσίευμα της εφημερίδας “Λε Παριζιάν” αναφέρει ότι ένας νεαρός είδε το μωρό τη στιγμή που άρχιζε να πέφτει και φώναξε τον πατέρα του. Εκείνος έτρεξε, άπλωσε τα χέρια του κι έπιασε το μωρό μετά την αναπήδηση που έκανε στην τέντα της καφετέριας.

“Τύχη-βουνό” είχε το μωρό, ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό i-tele ο ιδιοκτήτης του καφέ που βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας, καθώς σε αντίθεση με ό,τι κάνει συνήθως χθες το απόγευμα είχε αφήσει την τέντα ανοιχτή. “Συνήθως την κλείνω για να μην πιάσει φωτιά από τις γόπες των τσιγάρων που ρίχνουν πάνω της” είπε.
πηγη:enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails