11/11/10

ΠOΣΑ ΜΑΣ ΚΡYΒΟΥΝ ;


Τι ανέφερε ο πρόεδρος Ronald Reagan  το 1982 σχετικά με τους αλλοδαπούς στον Στιβεν Σπίλμπεργκ  όταν τελείωσε η ιδιωτική προβολή στον λευκό οίκο της ταινίας "ο εξωγήινος" 
  
  
Στις 27 Ιουνίου του 1982, ένα χρόνο μετά την εκλογή του προέδρου Ρίγκαν στο Λευκό Οίκο, ο Ronald Reagan  φιλοξένησε τον Στίβεν Σπίλμπεργκ στο Λευκό Οίκο.
Ο Σπίλμπεργκ είχε πάει στο Λευκό Οίκο για να παρουσιάσει σε ιδιωτική προβολή μια ταινία που σύντομα θα κυκλοφορούσε με  όνομα  "ET: ο Εξωγήινος."

Η ταινία ανέφερε για ένα νεαρό... εξωγήινο που κατέπεσε στη γη και τον αγώνα του για να επιστρέψει, στην πατρίδα του ενώ πράκτορες της κυβέρνησης των ΗΠΑ προσπαθούν να τον συλλάβουν.
Στη φωτογραφία το ζεύγος Reagan με τον σκηνοθέτη Σπίλμπεργκ μόλις τελείωσε η ταινία .

Μαζί με τους Reagans και τον Σπίλμπεργκ, είχαν καλεστεί αλλά 35 άτομα για την ειδική προβολή. Στο κατάλογο υπήρχαν  διακεκριμένοι 
προσκεκλημένοι και αξιωματούχοι από το Ανώτατο Δικαστήριο.

Η δεξίωση ξεκινά στο μπλε δωμάτιο όπου οι Reagans συναντήθηκαν με τους προσκεκλημένους, και από εκεί η ομάδα κινήθηκε προς το κόκκινο δωμάτιο όπου είχαν δείπνο. Στης 8:22 μ.μ.,στο θέατρο του μεγάρου ξεκίνησε η ταινίας
E.T.

Η ταινία άφησε θετικές εντυπώσεις όταν ξαφνικά ο Πρόεδρος Reagan έσκυψε και χτύπησε φιλικά τον Σπίλμπεργκ στον ώμο, και ήσυχα του σχολίασε, <Ξέρετε, δεν υπάρχουν εδώ πάνω από έξι άτομα σε αυτό το δωμάτιο που γνωρίζουν πως αυτό είναι αλήθεια>. Δυστυχώς, διεκόπη ξαφνικά η συζήτηση των ατόμων όταν προσέγγισαν τον Σπίλμπεργκ και τον Πρόεδρο, διάφοροι ενθουσιασμένοι αξιωματούχοι. 


Η παράξενη παρατήρηση του Ρήγκαν συγκλόνισε τον Σπίλμπεργκ που αργότερα δήλωσε ότι είχε συντάξει το σενάριο του
E.T. από στοιχεία που προέρχονται από διάφορες ιστορίες των UFO που είχε ακούσει όλα αυτά τα χρόνια.

Φήμες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση είχε κάποια συμβολή στον
"E.T." όπως με τον τρόπο με τον οποίο ο αλλοδαπός πρέπει να απεικονίζονται.  Το 1977 στην ταινία στενές επαφές τρίτου τύπου "Close Encounters " ο σκηνοθέτης Σπίλμπεργκ είχε παρουσίαση τους αλλοδαπούς ως λεπτούς με παιδιακίστικη μορφή, όντα με μεγάλα κεφάλια, "παρόμοια με τις αναφορές UFO " αλλά στο "ET" ο αλλοδαπός είχε αλλάξει και παρουσιαζόταν σαν ένα αλλόκοτο πλάσμα που δεν υπάρχει σε καμία αναφορά UFO. Για αυτή την αλλαγή δεν δόθηκε καμία εξήγηση.

Οι Φήμες, ωστόσο, αναφέρουν ότι κάποιος στους κόλπους της κυβέρνησης είχε αναφέρει στον Σπίλμπεργκ ότι ο αλλοδαπός που χρησιμοποιείται στη ταινία
"Close Encounters" ήταν πολύ κοντά στην αλήθεια, και καλό ήταν το μοντέλο έπρεπε να αλλάξει. Ο Σπίλμπεργκ δεν το σχολίασε αυτό.

Η ιστορία διέρρευσε όταν ο Σπίλμπεργκ ανέφερε την ιστορία του Ρήγκαν "πόσο αλήθεια είναι" στο Hollywood TV  ένα τηλεοπτικό σταθμό και στον Τζέιμι Shandera λίγο μετά το συμβάν όταν ένα ιαπωνικό τηλεοπτικό συνεργείο, δημιουργούσε ένα ντοκιμαντέρ για τον Σπίλμπεργκ.


Προσπάθειες που έγιναν τον Ιανουάριο του 1988 να επιβεβαιωθεί η ιστορία, ήταν μάταιες όταν ο συντονιστή του παραγώγου Kris Σπίλμπεργκ Κέλλυ  δήλωνε "Δυστυχώς, ο κ. Σπίλμπεργκ βρίσκεται μακριά για μια εργασία για το επόμενο έργο του και δεν είναι σε θέση να απαντήσει προσωπικά στην ερώτησή σας. Ένας άλλος ερευνητής, ο Linda Howe που εργάστηκε ως παραγωγός ταινιών ντοκιμαντέρ και συγγραφέας, επίσης προσπάθησε να πάρει συνέντευξη του Σπίλμπεργκ για τον Ρήγκαν αλλά δεν ήχε επιτυχία.

huforc.gr 2010
-------------------------
WebUFONews-huforc.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails