2/9/10

Αποτελεί αυτή η φωτογραφία απόδειξη "ταξιδιού στο χρόνο";


Η παρακάτω εικόνα εκτίθεται στο Μουσείο Bralorne Pioneer στον Καναδά και είναι διαθέσιμη και στην online έκθεση του Μουσείου. Είναι τραβηγμένη το Νοέμβριο του 1940, και απεικονίζει το συγκεντρωμένο πλήθος κατά την παράδοση μιας γέφυρας στην κυκλοφορία, η οποία είχε καταστραφεί από πλημμύρα! Κάντε κλικ για....
μεγέθυνση και παρατηρήστε την καλά!   Βλέπετε κάτι περίεργο;
                                                                                                                            











  

  Δεν ξέρουμε τι καταφέρατε να διακρίνετε εσείς, πάντως εδώ και λίγες ημέρες χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία, αποτελεί απόδειξη "ταξιδιού στο χρόνο"!!
  Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ερευνητής παρατήρησε ανάμεσα στο πλήθος, τον νεαρό άντρα που βλέπετε στην μικρή φωτογραφία (κλικ για μεγέθυνση)! Αμέσως, την  "ανέβασε" στο προσωπικό του blog αναφέροντας ότι ο άντρας αυτός είναι σίγουρα χρονοταξιδιώτης!
  "Τα ρούχα που φοράει αλλά και τα γυαλιά ηλίου του, δεν ταιριάζουν με την εποχή (1940) αλλά είναι μεταγενέστερα. Δείτε τον πόσο διαφέρει από τους υπόλοιπους γύρω του! Σαν να είναι... από άλλο κόσμο", έλεγε το σχόλιό του!
  Από εκείνη τη στιγμή και μετά, χιλιάδες άνθρωποι, άρχισαν να στέλνουν μηνύματα περί "αποδείξεως των ταξιδιών στο χρόνο"! Μάταια κάποιοι σκεπτικιστές προσπάθησαν να αντικρούσουν τον ισχυρισμό, λέγοντας ότι ΥΠΗΡΧΑΝ και το 1940 μπλούζες με κουκούλα!!
  "Έίναι σαφές ότι ο άντρας αυτός, βρέθηκε στην περιοχή ως τουρίστας και μπήκε ανάμεσα σε ένα γκρουπ επισήμων, που είχαν κληθεί να παρακολουθήσουν την τελετή! Ετσι εξηγείται γιατί το ντύσιμό του διαφέρει τόσο", δήλωσε Keneth Lane, κοινωνιολόγος, από τον Καναδά!
  "Αυτό που έχει σημασία είναι ότι, ενώ εδώ και δεκαετίες η φωτογραφία αυτή εκτίθεται στο Μουσείο χωρίς κανείς να έχει παρατηρήσει κάτι παράξενο σε αυτήν , ξαφνικά έγινε το θέμα συζήτησης! Τώρα όλοι νομίζουν πως βλέπουν έναν χρονοταξιδιώτη", συπλήρωσε!
http://www.pyles.tv/News/Anexigita-fainomena/strange_photo.aspx?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Pylestv+%28Pyles.tv%29


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails