7/9/10

Μια φοβερή ελληνική εφεύρεση για τα σκουπίδια δείχνει το ιδιαίτερο DNA των Ελλήνων...

Αναρτήθηκε από ClopYPastE 5 Σεπτεμβρίου 2010


Μια καταπληκτική ελληνική εφεύρεση από τον κο Κώστα Σούκο όπως όλα δείχνουν θα δώσει τέλος στο σοβαρό ζήτημα των σκουπιδιών που αντιμετωπίζουν όλοι οι δήμοι της χώρας.

Το εντυπωσιακό μηχάνημα βασισμένο σε μεγάλα τεχνολογικά βήματα, με τη μέθοδο της ανακύκλωσης και της ψυχρής διαδικασίας, αλλά και διαφόρων άλλων ενεργειών εξάγει σκουπίδια με τη μορφή χώματος, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές οικολογικές καλλιέργειες καθώς και με τη μορφή ενός υλικού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θέρμανση σε σόμπες κλπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω μηχάνημα δεν βγάζει στραγγίδια χάρη σε μια επαναστατική μέθοδο που χρησιμοποιεί ο εφευρέτης Κώστας Σούκος.

Σήμερα στο χώρο παρακολουθώντας από κοντά την όλη διαδικασία βρέθηκε ο Δήμαρχος Καβάλας Κώστας Σημιτζής ο οποίος εντυπωσιάστηκε από τον «Σούκο», ενώ ακολουθούν και άλλοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες από ολόκληρη την επικράτεια και όχι μόνο, που βλέπουν την ελληνική αυτή εφεύρεση να αποδίδει σημαντικά και σε συνθήκες μάχης.

Τέλος, με το αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από θετικό σε ό,τι αφορά στην επίλυση του προβλήματος των σκουπιδιών, σε τουριστική… ατραξιόν σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των απορριμμάτων φαίνεται πως θα εξελιχθεί η εγκατάσταση των μηχανημάτων της εταιρείας «Soukos Robots» στην Καλαμάτα (περιοχή Μαραθόλακκα).
Αναρτήθηκε από ClopYPastE 5 Σεπτεμβρίου 2010 ( best-tv.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails