10/10/10

Παντρεύτηκε ο πιό παχύς άνθρωπος στον κόσμο

Ο Μεξικανός Μανουέλ Ουρίμπε, που το 2007 μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως ο πιό παχύς άνθρωπος στον κόσμο, προσέφερε την Κυριακή ένα υπερθέμαμα στον κόσμο με το γάμο του που έγινε στην πόλη Μοντερέι.

Η αμερικανική τηλεόραση Discovery Channel αγόρασε τα αποκλειστικά δικαιώματα του γάμου του για ένα ειδικό προγραμμα που θα ονομαστεί "ο παχύς μεξικάνικός γάμος μου" και θα μεταδοθεί αρχικώς στην Ιαπωνία, τη Γερμανία και την Αργεντινή που έχουν ζητήσει την αναμετάδοσή του αλλά και αλλού στον κόσμο.......


Το ιδιωτικό αυτό αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο για την περίπτωση νοίκιασε έναν γερανό ο οποίος μετέφερε τον υπέρβαρο γαμπρό πάνω στο κρεβάτι του και τον τοποθέτησε σε ένα βάθρο που στήθηκε για την περίπτωση σε μια αίθουσα αναψυχής της πόλης. Η νύφη καθόταν δίπλα του πανευτυχής. 

"Ποτέ στη ζωή μου δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα πρωταγωνιστούσα σε έναν τέτοιο γεγονός" δηλωσε ο κ. Ουρίμπε που το τελευταίο διάστημα δίνει συνεχώς συνεντεύξεις για τον περιβόητο γάμο του. 

Ο κ. Ουρίμπε, που πάσχει από σοβαρή "νοσηρή παχυσαρκία" από το 1992 είναι ένας άνδρας 43 χρόνων ο οποίος έχει επιχειρήσει αρκετές φορές να αυτοκτονήσει γιατί είναι τόσο παχύς που φυσικά δεν μπορέι να σηκωθεί από το κρεβάτι του και ούτε λόγος για να αυτοεξυπηρετηθεί,ενώ τ απροβλήματα υγέιας που αντιμετωπίζει λόγω της παχυσαρκίας του αυξάνονται καθημερινά. 

Υποβλήθηκε -όταν η περίπτωσή του έγινε γνωστή- σε μια ειδική δίαιτα που τον βοήθησε να χάσει 230 κιλά αλλά εξακολουθεί να μην μπορεί να κινηθεί και να σταθεί στα πόδια του. 

Η σύζυγός του, Κλαούντια Σόλις την οποία γνωρίζει εδώ και δύο χρόνια, είναι μια κανονικού πάχους γυναίκα που δηλώνει ότι τον υπεραγαπά. Για το δείπνο του γάμου τους οι νεόνυμφοι διάλεξαν λίγα εδέσματα και κυρίως με ελάχιστες θερμίδες.
gelastoxilaki.info



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails