1/12/10

Σημαντικές αποκαλύψεις αύριο από την NASA για εύρεση ατράνταχτων προϋποθέσεων ύπαρξης εξωγήινης ζωής!!

01/12/2010
   Η NASA θα ανακοινώσει σε μια μεγάλη συνέντευξης τύπου που θα πραγματοποιηθεί αύριο την ύπαρξη πιθανής αλλοδαπής ζωής. Οι επιστήμονες θα ανακοινώσουν ότι έχει ανακαλυφθεί ζωή σε άλλους κόσμους και μπορεί να αποκαλυφθεί ότι η αλήθεια είναι μάλλον ....πιο κοντά στο σπίτι μας.
Οι επιστήμονες μέσα σε όλα θα αναφέρουν ότι ανακάλυψαν  βακτήρια του Mono Lake κοντά  Εθνικό Πάρκο της Καλιφόρνιας YOSEMITE. Η διαστημική υπηρεσία επίσης θα πει ότι σχεδιάζει να αποκαλύψει μια διαπίστωση  για την Άστροβιολογία που θα επηρεάσουν την αναζήτηση για την απόδειξη της εξωγήινης ζωής. 
Είναι ακόμα δύσκολο να καταλάβουν οι άνθρωποι γιατί δεν μπορούν να δεχτούν ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν  Οι ET είναι πραγματική αναφέρουν οι εξωβιολογοι ."Γεγονός είναι, ότι  η ζωή είναι παντού, δεν χρειάζεται κάποια ανακοίνωση για να το ξέρετε."

Μια μελέτη τον περασμένο μήνα, ανέφερε ότι ο κόσμος είναι γεμάτος με πλανήτες που μπορούν να στηρίξουν εξωγήινη ζωή. Άστρα παρόμοια με τον Ήλιο, διαπιστώθηκε ότι σχεδόν ένας στους τέσσερις θα μπορούσαν να έχουν ένα  μικρό, βραχώδη πλανήτη σαν τη Γη. Τα ευρήματα σημαίνουν ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν δεκάδες δισεκατομμύρια των πλανητών όπως η Γη στο δικό μας γαλαξία και μόνο - και τρισεκατομμύρια κατά τρισεκατομμύρια πλανήτης που είναι σε θέση να υποστηρίξουν τη ζωή σε όλο το σύμπαν.
  Το HUFORC θα καλύψει πλήρως μέσο διαδικτύου, την συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο στην έδρα της NASA, στην Ουάσιγκτον την Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου. Επίσης Θα μεταδοθεί ζωντανά στην τηλεόραση της NASA  στο δικτυακό τόπο του Οργανισμού, http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html  . Επίσης ζωντανά αύριο το βράδυ στο διαδίκτυο ωρα 2  μ.μ  ώρα Ουάσιγκτον, 7 μμ ώρα Αθηνάς στο  Web NASA TV Live 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails